Sub Rosa

Sub Rosa

A sub rosa kollekció teljes mértékben tükröz bennünket. A tervezés elején tudtuk, hogy olyan kollekciót szeretnénk megálmodni ami teljes mértékben mi vagyunk, hiszen így tudunk hitelesek maradni. Ha becsuktuk a szemünket mindig egy kastélybelsőt láttunk festményeivel, antik bútoraival és impozáns belső tereivel. Nagyon közel áll hozzánk ez a miliő így nem véletlen hogy a kollekció is ebbe az irányba fejlődött.

A szabásvonalaknál picit szerettünk volna túlozni és kilépni a komfortzónánkból így születtek meg a túlzóan nagy tüll ujjas darabok melyeket rendkívül jól kompenzálnak a visszafogottabb vonalvezetésűek. A színek kiválasztásánál már biztosak voltunk benne hogy maradnánk a letisztult elegáns vonalnál amiről nekünk 2 Szín jut eszembe : a fekete és fehér. De hogy ne legyen annyira szigorú és formális a kollekció , egy kis eper színnel lágyítottuk ami igazi trend színnek számít. A kastélyok részletgazdag, kiművelt bútorai, festményei, cserépkályhái inspirálták az apróbb részleteknél pl. Antik gombok, húzott, fodros megoldások, barokk beütésű ujjak.

A sub rosa elnevezés sem véletlen egyrészt a rózsa motívum visszaköszön az egyes ruhadarabokon másrészt ha mélyebben szeretnénk értelmezni akkor ennek a latin kifejezésnek a jelentése: “titoktartás” ez a kollekció is számunkra egy kis titok volt, csak a családunk és a szűkebb baráti körünk tudott róla, úgy készültünkvele hónapról hónapra. A végeredmény teljesen olyan lett amilyennek megálmodtuk, abszolút mai és trendkövető egy kis csavarral. Ezt a kollekciót elsősorban azoknak a nőknek ajánlom akik kedvelik a kifinomult eleganciát de ennek ellenére bátran viselnek extravagánsabb darabokat is.

Shopping Cart