Bemutatkozás

Asbóth Réka és Zsófi vagyunk egy ikerpár. Ha megkellene fogalmaznunk, hogy mikortól csöppentünk a divat világába, vagy mik voltak azok az apró jelek, amik erre az útra tereltek bennünket, egészen a gyermekkorunkig nyúlnánk vissza. Nyaranta sok időt töltöttünk szeretett nagymamánknál, aki megismertette velünk a varrásművészetét. Nagyon sokat köszönhetünk neki e téren.

Kezdetben  ez csak hobbinak indult, egy – egy egyszerű ruhadarab kivitelezésével. Réka volt az aki szakmai tanulmányokat is folytatott ezen a területen.  2019-ben végzett a Budai Divatiskola stílus és divattervező szakán. A diploma kollekció debütálása volt az a pont, ami megerősített bennünket, hogy összefogva, együtt közösen kell létrehoznunk valami fantasztikusat. Ekkor vált valóra két szőke kislány gyermekkori álma, és ebből a testvéri összefogásból született meg az ASBOTH márka.

Mi a saját ízlésvilágunkat, személyiségünket jelenítjük meg ruháinkon keresztül. A mi célcsoportunk, a fiatalabb generáció, akiknek , igényük van a jó minőségű, egyedi tervezésű, különleges ruhadarabok viselésére, de nem minden esetben tudják megengedni maguknak. Ezért  fontos számunkra, hogy ruháinkat elérhető áron tudjuk biztosítani.

Minden kollekció megálmodásánál, van egy fő inspiráló elem, ami az egésznek a mozgatórugója. Nagyon fontos számunkra, hogy a ruhákat élettel töltsük meg és egy megadott hangulatot (életérzést) közvetítsünk a külvilág felé.

 

Shopping Cart